Каталог
Контакти Гр. Поморие,
Телефон за поръчки и съвети:
+359 888 227044

officesevaspm@gmail.com
sevas_pm@abv.bg

Складова база:
с. Габерово (бившето ТКЗС)
ул. "Камчия №6"


Земеделски Производител Димитър Севастиянов осигурява качествени лози за разсад за винопроизводители, производители на десертни сортове грозде и за любители лозари.
Произвеждаме лозов посадъчен материал и подложкови резници с много високо качество.
За консултации какви сортове грозде са подходящи за вашия район, свържете се с нас.

Категории размножителен материал

Изходен (предбазов) размножителен материал,

който е произведен под отговорността на производителя съгласно общоприетите методи за запазване на идентичността на сорта или евентуално на клона, като се предотвратява появата  на заболявания и е предназначен за производство на базов или сертифициран посадъчен материал. 

Базов размножителен материал,

който е бил произведен под отговорността на производителя, съгласно общоприетите методи с цел да се запази идентичността на сорта или евентуално на клона и да се предотврати появата на заболявания и който е получен директно от изходен материал и е предназначен за производство  на сертифициран размножителен материал. 

Сертифициран размножителен материал,

който произхожда директно от базов размножителен материал от изходен (предбазов) размножителен материал и е предназначен за производството на лозички или части от растения, които ще служат за създаване на лозе за производство на грозде. 

Стандартен размножителен материал,

който притежава сортова идентичност и чистота и е предназначен за производство на лозички или части от растения, които ще служат за  създаване на лозе за производство на грозде.