Каталог
Контакти Гр. Поморие,
Тел: +359 888 227044

officesevaspm@gmail.com
sevas_pm@abv.bg

Складова база:
с. Габерово (бившето ТКЗС)
ул. "Камчия №6"

Земеделски Производител Димитър Севастиянов осигурява качествени лози за разсад за винопроизводители, производители на десертни грозда и любители лозари.

Произвеждаме лозов посадъчен материал и подложкови резници с много високо качество.

Поморийски бисер - комплексно устойчив

ПОМОРИЙСКИ БИСЕР - един български винен сорт грозде, за който предлагаме лозов посадъчен материал. За Поморийски бисер е характерно, че узрява в края на септември. При определени обстоятелства може да узрее в началото на октомври. Гроздът е средно голям. Зърната са средно едри, овални. Кожицата е дебела, жилава, жълто-зелена. Вкусът е хармоничен, с приятен плодов аромат.

Поморийски бисер е комплексно устойчив бял винен сорт грозде, с повишена устойчивост към мана и други гъбични заболявания, към ниски температури и сиво гниене. Отличава се с много висок винен градус.

Сортът е отличен както за преработка, така и за прясна консумация

Поморийски бисер е български винен сорт грозде
Технологична зрялост се достига през втората половина на септември, най-често между 15 и 20-ти. Средна големина на един грозд е около 180 г, с конична и цилиндрично-конична форма, средна плътност на грозда. Зърното е със средно тегло 2.4 г, овално, жълто-зелено, със загар откъм нагряваната от слънцето страна. 

На вкус Поморийски бисер е сочен и ароматен

Захарност 20 %, 
киселинност - 6.8 г/л. 

Поморийски бисер е с повишена устойчивост към гъбични болести.
 
Предлагаме лозов посадъчен материал за Поморийски бисер с високо качество и гарантиран произход. 
Лозов разсадник Севастиянов предлага и подложкови резници.Поморийски бисер е комплексно устойчив винен сортНаправете запитване


 
Ако желаете да се свържете с нас относно закупуването на лозов посадъчен материал, моля свържете се с нас по телефон или ни напишете Вашето запитване във формата по-долу:
 Гр. Поморие,
Тел: +359 888 227044

officesevaspm@gmail.com
sevas_pm@abv.bg

Складова база:
с. Габерово (бившето ТКЗС)
ул. "Камчия №6"