Каталог
Контакти Гр. Поморие,
Телефон за поръчки и съвети:
+359 888 227044

officesevaspm@gmail.com
sevas_pm@abv.bg

Складова база:
с. Габерово (бившето ТКЗС)
ул. "Камчия №6"


Земеделски Производител Димитър Севастиянов осигурява качествени лози за разсад за винопроизводители, производители на десертни сортове грозде и за любители лозари.
Произвеждаме лозов посадъчен материал и подложкови резници с много високо качество.
За консултации какви сортове грозде са подходящи за вашия район, свържете се с нас.

Земеделски производител Димитър Севастиянов

ЗЕМЕДЕЛСКИ ПРОИЗВОДИТЕЛ "ДИМИТЪР СЕВАСТИЯНОВ" произвежда ЛОЗОВ ПОСАДЪЧЕН МАТЕРИАЛ и ПОДЛОЖКОВИ РЕЗНИЦИ. 

Фирмата съществува от 1999-та година. Основната производствена база се намира на територията на Община Поморие. За производствени нужди ЗП Димитър Севастиянов използва собствена земя.

Ние сме водещ износител на подложкови резници за Европа. Задоволяваме световни производители на лозов посадъчен материал във Франция, Италия, Германия, Словения, Грузия, Гърция и др. Произвеждаме повече от 1 милион лози и 4 милиона подложкови резници.

Нашият бизнес е семеен със седалище гр. Поморие, България.

Компанията е достатъчно голяма да отговори на вашите нужди, и достатъчно малка, за да предостави вида на индивидуалната услуга, която искате.

Произвеждаме повече от 1 милион лози и 4 милиона подложкови резници.

През годините създадохме своя маточна база от базови и сертифицирани подложкови маточници / SO4 – кл. 102 и кл. 762, 41Б – кл. 153, Кобер 5ВВ – кл. AV1, Паулсен 1103 – кл. 768/ , които насаждения достигат 500 дка.

Създаването на лозов посадъчен материал отговаря на всички фитосанитарни норми , свързани с европейското и българското законодателство. Производството е съобразено с последните технологии и нововъведения прилагани от лидерите в пипиниерството в света. Екипът е висококвалифициран, мотивиран да създава чисти сертифицирани клоново селекционирани десертни и винени лози.

Предлагаме:
- Лозов посадъчен материал
- Подложкови резници за производството на лозов посадъчен материал
- Консултации относно избора на правилен сорт лози за разсад.
- Съвети по отглеждането и прилагане  на агротехнически мероприятия.

Посадъчният материал, който се произвежда е в съответствие с Националната сортова листа, постоянно контролиран и окачествяван от семеконтролните органи към Министерство на земеделието. 

В производствения процес се използват съвременните технологии. Готовият материал е свободен от болести. Сертифицирането на посадъчния материал гарантира качеството и чистотата му. 

 
ЕКИП: 

Екипът, който работи във фирмата е енергичен и мотивиран, висококвалифициран. 
Димитър Севастиянов е член на Управителния съвет на Националното сдружение на производителите на лозов посадъчен материал (НСПЛПМ).

Сдружението представлява доброволна, независима организация с нестопанска цел за осъществяване на дейност в частна полза на своите членове, които са утвърдени специалисти. 

Димитър Севастиянов е член на Ротари клуб Поморие. 
Земеделски производител Димитър Севастиянов Земеделски производител Димитър Севастиянов - лозов посадъчен материал